ShirtsponsorNieuwsVandaag jarig

Elzar Vogelaar
Jeroen Zwiers
Nieuws
ALGEMEEN

Corona en de contributie
23-3-2020
 

In het licht van de om 19 uur afgekondigde maatregelen van de overheid, dat er tot 1 juni geen activiteiten, evenementen, etc. plaats mogen vinden, hebben we zojuist alle leden een mail gestuurd en plaatsen dit bericht ook onze website.

Ten eerste zullen we als bestuur de lijn van de KNHB volgen. Tot vandaag was het de bedoeling dat de trainingen en competitie medio april weer hervat zouden worden. Dat is nu onzeker en de KNHB heeft nog geen nieuwe mededelingen gedaan, we volgen met spanning de berichten op de website van de bond. Zodra we weer weten, zullen we dat via onze website, de Lisa app en de sociale media met u delen.

Ten aanzien van de contributie, moeten we helaas ook constateren dat een groot deel van onze kosten doorlopen (veldhuur, bondsbijdrage, een deel van de trainerskosten omdat we contractafspraken hebben, verzekeringen, belastingen, etc.). Zodra we als bestuur meer duidelijkheid hebben over een eventuele hervatting van de competitie, zullen we als bestuur gaan zien of en op welke wijze wij alle leden tegemoet kunnen komen. Tevens zullen we in overleg met de bond en gemeente kijken of we ook daar een deel van de kosten "kwijt” kunnen raken.

Het doet ons ook pijn dat we niet in staat zijn de ons zo geliefde sport uit te oefenen.

Tot slot hebben we nog een oproep: GA NIET OP ONS VELD SPELEN! We weten dat soms kinderen samen een balletje gaan slaan of "trainen”. In het licht van de huidige maatregelen is dat niet toegestaan en we roepen iedereen op: Blijf thuis!

Namens het bestuur,

Dennis van der Veen, voorzitter

Edwin Hageman, secretaris a.i. / penningmeester

 

Sportpret Hockey
28-2-2020
 
Sportpret

Ontdek hoe leuk hockey is en kom meedoen met sportpret! Je kunt 4x een uur lang met andere kinderen aan de slag om te kijken of je hockey leuk vindt. We gaan je coole hockeytrucs leren, partijtjes spelen en vooral veel plezier laten beleven aan hockey. Je bent van harte welkom om het bij ons uit te proberen. Mocht je nu de eerste datum hebben gemist? Geen nood, want je kunt op elk moment van de vier data instromen. Aanmelden op https://www.tynaarlo.nl/cursus/968

Cursusdata  1. dinsdag 7 april 2020
    van 16:00 uur tot 17:00 uur
  2. dinsdag 14 april 2020
    van 16:00 uur tot 17:00 uur
  3. dinsdag 21 april 2020
    van 16:00 uur tot 17:00 uur
 


Bijlage: SportpretHockey(1).png

Bestuursreglement alcohol
15-11-2015
 
Het wordt gelukkig steeds drukker op onze club en ook het aantal senioren groeit heel langzaam maar gestaag. Omdat we als vereniging op een verantwoorde wijze om willen en moeten gaan met alcohol, hebben we een horeca vergunning aangevraagd. Om aan alle eisen te voldoen hebben we ons alcohol beleid nu ook vastgelegd in een bestuursreglement alcohol.
 


Bijlage: 2015-10-06 Bestuursreglement Alcohol.pdf